Politie zoekt getuigen van opzettelijk aanrijden fietser

Politie zoekt getuigen van opzettelijk aanrijden fietser

ALMERE - De politie Almere zoekt getuigen in verband met een poging tot zware mishandeling op het Spoorbaanpad in Parkwijk.

ALMERE – De politie Almere zoekt getuigen in verband met een poging tot zware mishandeling op het Spoorbaanpad in Parkwijk.

De Politie Almere Stad meldde zaterdag op Facebook dat er donderdag 16 maart rond 15.00 uur een verkeersruzie heeft plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op het Spoorbaanpad ter hoogte van station Parkwijk. ,,Door een voorrangsfout ontstond in eerste instantie een kleine materiële schade. Dit kwam doordat de bestuurder van de auto geen voorrang verleende aan de fietser”, aldus de politie in het Facebookbericht. ,,Na de ruzie fietste de fietser over het fietspad in de richting van het station. De automobilist reed vervolgens achter hem aan over het fietspad en reed daarbij de fietser opzettelijk meerdere keren aan.” Wonder boven wonder raakte de fietser niet gewond. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.