Jaarconcert Vivace

De Almeerse Accordeon Vereniging 'Vivace' geeft op zaterdag 21 april haar jaarconcert in de grote zaal van het Kerkcentrum de Goede Rede aan de Kerkgracht in Almere Haven. Beide orkesten van de vereniging zullen acte de presence geven.

De Almeerse Accordeon Vereniging ‘Vivace’ geeft op zaterdag 21 april haar jaarconcert in de grote zaal van het Kerkcentrum de Goede Rede aan de Kerkgracht in Almere Haven. Beide orkesten van de vereniging zullen acte de presence geven.

Voor de pauze zal het Timeless Music Orkest een aantal prachtige nummers ten gehore brengen en na de pauze komt het befaamde Show en Music Orkest van ‘Vivace’ hun prachtig repertoire brengen. Evenals voorgaande jaren heeft ‘Vivace’ ook dit jaar weer een bijzondere samenwerking met een andere culturele vereniging uit Almere georganiseerd. Dit jaar is gekozen voor een optreden van de dans en djembé groep Doun Doun Almere. Er zal een aantal afwisselende nummers gespeeld worden uit de West Africaanse cultuur, variërend van rustig en sprankelend tot snel en opzwepend.

Tijdens het jaarconcert zal afscheid genomen worden van de vaste dirigent van het Timeless Music Orkest Henk Helmers. Hij zal een aantal nummer voor het eind het stokje doorgeven aan de nieuwe dirigent Carolien Bakker. Carolien zal gelijk haar vuurdoop ondergaan met het begeleiden van de slotnummers van het concert van het Timeless Music Orkest.

Kaarten á 8 euro kunnen besteld worden bij Ineke Wertwijn op 036-5312366 of Ria Jansen op 036-5314884. Overgebleven kaarten zullen op 21 april na 19.30 uur bij de zaal verkocht worden. Het concert begint om 20.00 uur. Meer informatie: www.aav-vivace.nl.