Inbraak bij Jumbo in Buiten

Inbraak bij Jumbo in Buiten
- Foto: www.facebook.com/PolitieAlmereBuiten

ALMERE - Bij de Jumbo aan het Detroitpad in Buiten is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. In een bericht op Facebook roept de politie Almere Buiten Hout getuigen op zich te melden.

ALMERE – Bij de Jumbo aan het Detroitpad in Buiten is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. In een bericht op Facebook roept de politie Almere Buiten Hout getuigen op zich te melden.

„Rond 04.00 uur zag een agent dat er een inbraak gaande was bij de supermarkt. Hierop ontstond er een achtervolging waarbij de verdachte(n) er op een scooter vandoor zijn gegaan”, zo schrijft de politie op Facebook. „In de Seizoenenbuurt troffen de collega’s de verdachte(n) aan en ontstond er een achtervolging te voet. Hierbij is een verdachte aangehouden.”

De politie vraagt getuigen zich te melden. ,,Heeft u iets gezien of heeft u informatie betreffende de inbraak dan horen wij dit erg graag. Neem dan contact met ons op via het algemene nummer 0900-8844 en vraag naar de recherche van politie Almere Buiten-Hout.”