Hondencentrum Almere

Hondencentrum Almere heropent op 4 oktober haar deuren aan de Groene Kadeweg in Almere Buiten.

Hondencentrum Almere heropent op 4 oktober haar deuren aan de Groene Kadeweg in Almere Buiten.

Peter en Carla Versluis openden in 1997 al het Honden Rehabilitatie Centrum. Het is en blijft een kleinschalig hondenpension, iets waar Peter en Carla bewust voor hebben gekozen, zodat elke hond op dagbasis de nodige aandacht en verzorging krijgt. Er zal weer ruimte zijn voor dagopvang, pension en gehoorzaamheidscursussen. Vooral Peter heeft in het verleden veel baasjes kunnen helpen met ongehoorzame en moeilijk handelbare honden. Er kunnen op dagbasis ongeveer aan 40 honden onderdak worden geboden.

Achter hun kennelgebouw ligt 2.000 vierkante meter speelweide waar de honden heerlijk kunnen spelen. Indien het regent zijn er overdekte, verwarmde kennels waar de honden zowel met elkaar alsook, indien noodzakelijk, alleen kunnen worden ondergebracht. In elke kennel staan ligplanken zodat de honden van de grond af kunnen liggen. Eigen manden en dekens kunnen ook worden meegenomen. De openingstijden zijn zeer gunstig voor mensen die hun hond al vroeg willen brengen.

Het hondencentrum is al vanaf 7 uur in de ochtend open tot 9 uur. In de middag kunnen de honden weer worden opgehaald tussen 4 en half 7. Voor telefonische informatie kan men terecht op 036- 5230485 en 06- 43908014 (bij geen gehoor 06- 20085459).