Afsluiting Paralleldreef richting Oorweg

Afsluiting Paralleldreef richting Oorweg
- Archieffoto: Rijkswaterstaat

ALMERE - De Paralleldreef tussen Havendreef en de Oorweg is vanaf maandag 29 mei dagelijks tussen 07.00 en 16.00 uur in de richting van de Oorweg afgesloten voor het verkeer. Bezoekers van de McDonalds of restaurant Onderweg kunnen dan gebruik maken van de route via de A6 en de afslag Almere Haven. Buiten deze werktijden om is de Paralleldreef gewoon in beide richtingen beschikbaar.

ALMERE – De Paralleldreef tussen Havendreef en de Oorweg is vanaf maandag 29 mei dagelijks tussen 07.00 en 16.00 uur in de richting van de Oorweg afgesloten voor het verkeer. Bezoekers van de McDonalds of restaurant Onderweg kunnen dan gebruik maken van de route via de A6 en de afslag Almere Haven. Buiten deze werktijden om is de Paralleldreef gewoon in beide richtingen beschikbaar.

Aannemerscombinatie Parkway6 stort de komende tijd zand tussen de A6 en de Paralleldreef ter voorbereiding op de verbreding van de snelweg. Het zand zorgt ervoor dat de grond inklinkt zodat er een stevige ondergrond ontstaat voor de nieuwe rijstroken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de week van 10 juli afgerond en is de weg weer volledig beschikbaar.