Opnieuw afsluitingen wegens werkzaamheden knooppunt Muiderberg

Opnieuw afsluitingen wegens werkzaamheden knooppunt Muiderberg
Screenshot van animatie die ombouwen knooppunt Muiderberg weergeeft.
ALMERE – De A1 richting Almere en Amersfoort is komend weekend, van vrijdag 24 maart 21.00 uur tot maandag 27 maart 05.00 uur, afgesloten tussen de knooppunten Diemen en Muiderberg vawege sloop- en asfalteringswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de A2, A12 en A27.

ALMERE – De A1 richting Almere en Amersfoort is komend weekend, van vrijdag 24 maart 21.00 uur tot maandag 27 maart 05.00 uur, afgesloten tussen de knooppunten Diemen en Muiderberg vanwege sloop- en asfalteringswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de A2, A12 en A27.

De oude rijloper voor het verrijden van de nieuwe spoorbrug wordt gesloopt en de fundering van de oude spoorbrug wordt verwijderd. De dorpskernen Muiden en Muiderberg zijn komend weekend ook afgesloten vanwege de werkzaamheden (bewoners hebben een brief met een toegangspas ontvangen).

Er wordt ook gewerkt aan de nieuwe verbindingsboog van de A6 Almere naar de A1 richting Amersfoort, waardoor de huidige verbindingsboog van vrijdag 24 maart 21.00 uur tot vrijdag 31 maart 21.00 uur is afgesloten. Vanaf vrijdagavond 31 maart kan gebruik worden gemaakt van de nieuwe verbindingsboog. Verkeer wordt omgeleid via de A6, A27 en A1.

De A1 vanuit Amersfoort/Almere richting Amsterdam is gewoon open voor het verkeer.

Op bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl is een animatie te zien die het ombouwen van knooppunt Muiderberg weergeeft.